Kantine

De kantine is geopend tijden tournooien, competities, toss en lesavonden mits er vrijwilligers bereid zijn te helpen.

Algemene regels tijdens kantinedienst

Kantine is geopend op lesdagen van 19.00 tot 23.00 in overleg eerder stoppen of overdragen aan andere leden.

Instructie/werkwijze achter de bar.

Nadien, kantine afsluiten en alarm weer inschakelen.

Geld en sleutels direct na afloop  terug brengen naar Date.

Maakt u gebruik van de kantine en het terras, zorg dan dat hij schoon achterblijft.

Bijvoorbeeld: asbakken van het terras leeg, gebruikte filterzakjes uit het koffiezetapparaat en het apparaat uitzetten, afwassen en opruimen, etc. Zorg dat de afwasmachine na gebruik ook leeg is!!!

Kortom, alles wat u thuis ook zou wensen.

Bij TV Oerterp geldt een algeheel rookverbod in alle ruimtes. Het is niet toegestaan dat zelf meegebrachte alcoholhoudende drank wordt genuttigd. Er wordt geen alcoholhoudende drank geschonken aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt om legitimatie verzocht.

Voorkom dat mensen in beschonken toestand actief aan het verkeer gaan deelnemen. Verwijder personen die agressief of ander normafwijkend gedrag vertonen.

Het is niet toegestaan op krediet consumpties te bestellen. Verwijder personen die niets te zoeken hebben achter de bar/keuken.

Sluitingstijd

Om 22.45 uur wordt aangekondigd: “we gaan sluiten over een kwartier”.

De officiële sluitingstijd van de kantine is 23.00 uur.

De barvrijwilliger is onmisbaar en wordt ook bijzonder op prijs gesteld. Natuurlijk is het gebruik van een consumptie toegestaan (realiseer je wel dat de kostprijs van deze consumptie ook kosten zijn voor de vereniging).

Het bestuur dankt u hartelijk voor uw inzet!