Maatregelen met betrekking tot Corona-virus

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van onze premier Rutte van gisteren zijn er verscherpte maatregelen afgekondigd rondom het beperken van het Corona-virus. Wij als TV Oerterp volgen de richtlijnen van het Ministerie, RIVM, GGD en de KNLTB. We hebben besloten de club vooralsnog open te houden en alle geplande activiteiten (trainingen, Open Dag) door te laten gaan.

Mocht je luchtwegklachten en andere mogelijke griepverschijnselen hebben, gaan wij ervan uit dat je thuis blijft om verdere besmetting te voorkomen.

Wij willen ieder lid/bezoeker van TV Oerterp met klem erop wijzen zijn eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Uiteraard houden wij het nieuws nauwlettendheid in de gaten. Dit kan aanleiding geven om een ander besluit te nemen. Houd daarom de website of ClubApp van TV Oerterp goed in de gaten om goed en tijdig geïnformeerd te zijn.

Met sportieve groet,

Bestuur TV Oerterp