Actie Maak Kennis met Tennis (geldig tot 5 april)

Belangstellenden die nog geen lid zijn van TV Oerterp kunnen gebruik maken van deze actie. Vijf lessen voor € 25,-. Geef je snel op want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De lesdagen zijn vijf weken lang op maandag of vrijdag en beginnen in de week van 6 april. Je wordt ingedeeld bij andere MKMT-ers. Na de eerste les kun je met de trainer overleggen of je in een andere groep kunt. De trainer beslist. Je hoeft nog geen racket aan te schaffen, we hebben voldoende rackets die je tijdens de les mag lenen. Omdat je nog geen lid bent mag je nog niet vrij tennissen, dat mag pas als je lid bent. We proberen wel in april een beginnerstoernooi te organiseren waar je voor wordt uitgenodigd zodat je ook de spelregels leert.

Je krijgt na de 5 lessen de kans om nog 12 lessen te volgen. Je moet dan wel minimaal 1 jaar lid blijven. Je mag dan ook vrij tennissen en gebruik maken van de ClubApp om een baan te reserveren.

Formulier Maak Kennis met Tennis:

Voornaam (*)

Achternaam (*)

e-mail (*)

Mobiel nummer/WhatsApp (*)

Geboortedatum dd-mm-jjjj(*)

Geslacht (*)
    ManVrouw

Tenniservaring:
    geen tenniservaring1 jaar ervaring2 of meer jaar ervaringcompetitie gespeeld

Voorletters en achternaam rekeninghouder (*)

Adres (*)